סופרים לאחור ביחד
מתחברים עם אדם אחד, כמו בן או בת זוג, חבר קרוב או מישהו מהמשפחה. כל אחד מכם יכול לערוך אירוע משותף, והשינוי מופיע בשני הטלפונים.
מתאריך שיש לכם בראש ועד ספירה לאחור בשני הטלפונים.
תנו לו שם, ובחרו קטגוריה ותאריך. הוסיפו שעה אם לרגע יש שעה מסוימת, ובחרו בין ימים לבין ימים, שעות ודקות.
בחרו ״רק אני״ כדי לשמור אותו לעצמכם, או שתפו אותו עם האדם שלכם. אירועים משותפים מופיעים בשני הטלפונים, וכל אחד מכם יכול לערוך אותם.
ברשימה רואים כמה ימים נשארו. ביום עצמו כתוב ״היום״, ואף פעם לא מספר שלילי.
אפשר להשתמש באפליקציה לבד, בלי חשבון. התחברות עם Apple נדרשת רק כדי להתחבר עם אדם נוסף.
בשביל הימים שאתם מחכים להם, ובשביל האדם שאתם מחכים להם יחד איתו.
מתחברים עם אדם אחד, כמו בן או בת זוג, חבר קרוב או מישהו מהמשפחה. כל אחד מכם יכול לערוך אירוע משותף, והשינוי מופיע בשני הטלפונים.
חתונות, חופשות, ימי הולדת, דייטים וימים מיוחדים. הצמידו את האירוע החשוב ביותר לראש הרשימה.
ימי הולדת וימים מיוחדים יכולים לחזור מדי שנה. ל-29 בפברואר אתם בוחרים אם בשנים האחרות ישמש ״28 בפברואר״ או ״1 במרץ״.
עם Premium אפשר לשים ספירה לאחור במסך הבית, בגודל קטן או בינוני ובחמישה מראות: ״נייר״, ״בסיסי״, ״אור רך״, ״ביחד״ ו״תמונה״.
עם Premium מקבלים תזכורות אישיות 30 ימים, 7 ימים ויום אחד לפני, ואפשר לתת לכל אירוע תמונת שער.
מסכים מתוך דף האפליקציה הנוכחי ב-App Store.





אירועים שאתם שומרים כ״רק אני״ נשארים ב-iPhone שלכם. אירועים שאתם משתפים נשמרים במסד הנתונים בענן של האפליקציה כדי ששני הטלפונים יוכלו להציג אותם, כולל השם, התאריך, המראה ותמונת השער. לא צריך חשבון, אלא אם אתם מתחברים עם מישהו.
תווית הפרטיות ב-App Store מפרטת את הנתונים שהאפליקציה אוספת, כמו השם ומזהה המשתמש שלכם לצורך החיבור, תוכן משותף, היסטוריית רכישות, מזהה מכשיר ונתוני אבחון. הם לא משמשים למעקב אחריכם.
הספירה לאחור ושיתוף האירועים הם בחינם. Premium, מינוי שנתי, מוסיף וידג׳טים למסך הבית, תזכורות, את המראות ״אור רך״, ״ביחד״ ו״תמונה״, ותמונות שער. מינוי אחד מכסה גם את האדם שאתם מחוברים איתו. המחירים העדכניים למדינה שלכם מוצגים ב-App Store.
ב״הגדרות״, פתחו את ״האדם שלי״ והקישו על ״להזמין את האדם שלי״. האדם שלכם מזין את קוד ההזמנה באפליקציה שלו, ואתם מחוברים. אחר כך בחרו ״משותף״ כשאתם יוצרים אירוע.
לא. מתחברים עם אדם אחד בכל פעם. כדי להתחבר עם מישהו חדש, צריך קודם להתנתק.
כל אחד מכם שומר עותק פרטי של האירועים המשותפים. שינויים שנעשים אחרי זה לא מגיעים לצד השני.
לא כדי להשתמש באפליקציה לבד. התחברות עם Apple נדרשת רק כשרוצים להתחבר עם מישהו ולשתף אירועים.
לא. וידג׳טים למסך הבית הם חלק מ-Premium, יחד עם תזכורות, תמונות שער ושלושה מהמראות. הספירה לאחור והשיתוף הם בחינם. מינוי אחד מכסה גם את האדם שלכם.
האירועים האישיים שלכם עובדים בלי חיבור, ואירועים משותפים נשארים גלויים. יצירה או עריכה של אירוע משותף דורשות חיבור, והשינויים של בן או בת הזוג מגיעים כשאתם חוזרים לרשת.